2015-10-11 11:12:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Sürgős feladatok várják

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A MÉlénken foglalkoztatja a sorsa, a jövője. Növekvő kiadásai is aggasztják, ma különösen elviselhetetlennek érezheti a súlyukat. Próbáljon elmenekülni a kínzó gondolatok elől. Menjen moziba, színházba, barátok közé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jó kedvűen ébred, hiszen a Vénusz már az Önnek is tetsző Szűz jegyében jár. Tegnapi gondjait akár szégyellhetné is, még bele is pirul majd, ha eszébe jutnak. Még szerencse, hogy csak önmagát emésztette, és nem tálalt ki. Minden tiszta már Ön előtt. Tudja, hogy miért, és mit kell tennie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Már elmúlt a nyugtalanság, újra együtt lehet azokkal, akik máskor is körülveszik. A népes társaság, amely összejön az Ön lakásában, szórakoztató, mulattató, de Ön mégis igyekszik kikerülni a reflektorfényt, nem szeretne a társaság központja lenni. A barátai megértő emberek, tudomásul fogják venni ezt a szándékát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kényelmesen helyezkedjen el, vegyen magához egy jó könyvet, és olvasgasson. A vasárnapi ebédet kövesse egy kis kiruccanás, akár csak a közeli cukrászdába. Igazán harmonikusan alakul a napja!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kedvezően alakul a napja, főleg, ha a családjával tölti. A párjával valami apróságon összeveszhetnek, szerencsére, ahogy jött, úgy el is múlik a vihar.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Válaszút elé kerülhet. Fel kell számolnia eddigi kettős életét, mert ezt nem játszhatja így tovább. Nemcsak fizikailag képtelen erre, hanem erkölcsileg is érezheti, hogy kellemetlenné vált mindkét fél számára, amit jó ideje tenni kényszerül. Választania kell.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kizárt dolog, hogy ennyi idő alatt kipihenheti a tegnapi napot, viszont tényleg kicsit össze kellene szednie magát. A családi összejövetelről nem illik lemaradni, ha másért nem, hát a finom ebéd miatt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nem akar a sor végére kerülni, akkor fel kellene vennie a ritmust. Sürgős feladatok várják már hétfőn reggel, ezért kellene kipihennie magát, s ha képtelen lenne nekiállni, akkor más kapja meg a különmunkát. A tempóváltás Önt is megviselheti, és a szellemi energiáját is leszívhatja. Igyekezzen elkerülni a kapkodást. Aludjon ma minél többet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Milyen csodás is lesz a mai nap, pont olyan, mint az előzők. Az ősz gyönyörű, a családi együttlétek, a rokonlátogatások, a közös kirándulások megnyugtatók, és érezheti, mennyire szeretik Önt. Régi barátaival is találkozhat, előkerülhetnek az emlékek, az együtt töltött iskolaévek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Könnyen előfordulhat, hogy az ember áthúzza a másik ember számításait, most ez történhet Önnel. Ha ez többször is előfordul, akkor ne számítson az illető segítségére. Hiába vonult vissza a sértett fél, ez nem jelenti azt, hogy meg is bocsátott Önnek. Vegyen leckét diplomáciából.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Válságosnak érezheti az életét. Barátai, ismerősei sokat érdeklődnek hogyléte felel, ez ugye jól esik, ne is tagadja. Kedvese azt sem tudja, hogyan hízelegjen Önnek. Jól gondolja át a következő heti feladatokat, mert fontos dolgok állnak Ön előtt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Marssal. A veszekedés sajnos elkerülhetetlennek látszik, van, amikor a béke megteremtéséhez harcolnunk kell. Szó szót követ, a kedvesének meggyőző érvei vannak, az Ön bizonyítékai emiatt apró darabokra törhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: